info@mijnfinancielevitaliteit.nl | Tel. +31(0)6 - 31 93 38 30

Financiële scan

Wat is een FinanciГĞle Scan? Een financiГĞle Scan is een complete inventarisatie, analyse en advies van uw persoonlijke financiГĞle huishouding. Dit wordt door een ervaren professional gedaan bij u thuis. Hij brengt alles netjes voor u in kaart en maakt een op uw lijf geschreven adviesrapportage. U krijgt inzicht in uw financiГĞle positie en de verbeter mogelijkheden ervan. Dit noemen wij een "financiГĞle vitaal scan".

Heeft uw werkgever of een goede relatie u de scan als cadeau gegeven? Dan is dit proces voor u geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Mocht echter blijken dat u het advies wilt laten uitvoeren, dan gaat de "teller" wel lopen. De keuze is aan u. Dat staat overigens allemaal in het adviesrapport beschreven. Ook al heeft u of denkt u alles goed geregeld te hebben....

Wat kunt u verwachten?

Stap 1. Inventarisatie

Uw adviseur komt bij u thuis, immers het gaat over u. Wij willen eerst weten wie u bent en wat u belangrijk vindt in uw (financiГĞle) leven. In welke levensfase u nu zit, wat uw wensen en doelen zijn voor de toekomst. Wij maken een volledige inventarisatie van uw financiГĞle huishouding. Daarbij ontvangt u vooraf een kostenopgave van het advies.

Stap 2. Analyse

Verschillende specialisten op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen maken samen een situatieschets van wat u nu heeft. Daarnaast worden de optimalisatie mogelijkheden voor nu en later uiteengezet.

Stap 3. Advies

U ontvangt een op uw lijf geschreven helder en duidelijk adviesrapport. Het advies is onafhankelijk en transparant. Uw adviseur komt voor een tweede keer bij u thuis. Het advies wordt samen met u doorgenomen en toegelicht. Vind u ons advies waardevol? Dan gaan we naar stap 4. Zo niet, dan stopt het hier.

Stap 4. Uitvoering

Bent u enthousiast over ons advies en wilt u dat wij het advies gaan uitvoeren?. U weet van te voren precies waar u aan toe bent. Wat het u kost en wat het u oplevert.

Stap 5. Jaarlijkse FinanciГĞle APK

Wij nemen onze verantwoordelijkheid en geven u de nazorg die u verdient. Immers, uw (financiГĞle) leven blijft in beweging. Elke verandering in uw woon- leef- en werkomgeving heeft zo zijn financiГĞle gevolgen. Periodiek zullen wij met u contact opnemen en de wijzigingen doornemen. Wij maken een impact analyse voor u. Zo bent u weer ontzorgd. Dat is onze plicht!

Voor jou en je gezin

"de financiГĞle weerbaarheid van u en uw gezin, staat bij ons voorop"

Neem contact met ons op!

Adres gegevens

  • Mijn Financiele Vitaliteit
  • Orgellaan 65
  • 5402 PE Uden
  •  
  • Becon: 687819
  • KvK: 57359334
  • IBAN: NL38KNAB 0225 5148 75
  • BTW: NL001520596B51