info@mijnfinancielevitaliteit.nl | Tel. +31(0)6 - 31 93 38 30

Wat is een Financieel Vitaal Service?

Altijd en overal financieel service op maat. De Financieel Vitaal Service heeft als doel om uw financiГĞle huishouding te versterken, in balans te brengen en/of te behouden door: U structureel van dienst te zijn en ondersteuning aan te bieden bij wijzigingen in uw leef-, woon- en werkomgeving. U ГİГİn aanspreekpunt te geven waarmee u toegang heeft tot meerdere kennisgebieden zoals, financieel advies, fiscaal advies, budget advies, erven en schenken, Uw persoonlijke financiГĞle coach helpt u hierbij..

Wat mag u verwachten?

Bespaar Advies

Alle vaste lasten en mogelijke toeslagen worden geГЇnventariseerd. Het doel is besparen met behoud van wat u al heeft. Op energie, telefonie, zorg- en schadeverzekeringen en meer. Heeft u recht op inkomensverruimende regelingen? Dat zoeken wij dat uit voor u.

Financieel Advies

Door middel van onze FinanciГĞle Scan ontvangt u een vrijblijvende inventarisatie, analyse en geoptimaliseerd advies inzake uw hypotheekconstructie (indien van toepassing), pensioenopbouw, nabestaanden voorzieningen, arbeidsongeschiktheid en overige verzekeringen. Lees meer hierover op onze pagina Financieel Vitaal Scan.

Budget Advies

U krijgt ondersteuning in het brengen en/of onderhouden van structuur en overzicht in uw financiГĞle huishouding door middel van budgettering. Een overzichtelijke administratie en een uitgebalanceerd budgetbeheer geven u de rust en de controle die u wilt.

Fiscaal Service

Jaarlijks laat u uw Particuliere Inkomsten Belasting aangifte door ons controleren (second opinion) en/of invullen. Fiscale toeslagen, zoals de huur- en zorgtoeslag worden gecheckt en indien nodig gewijzigd. Voorkom onnodige terugvorderingen.

Persoonlijke digitale map

U ontvangt een persoonlijke digitale "kluis" waarin al uw belangrijke stukken en bescheiden bewaart worden. Dit is een beveiligde omgeving waarin u alleen toegang heeft met uw persoonlijke wachtwoord. Overal waar u bent, heeft u direct toegang tot uw digitale map. U kunt met een druk op de knop downloaden of nieuwe stukken uploaden. U raakt nooit meer uw spullen kwijt.

Digitale Nieuwsbrief

Ziet u door de bomen ook het financiГĞle bos niet meer? Wees gerust, zoals u zijn er velen. Het is zeer lastig om alle veranderingen op het gebied van wet- en regelgeving te volgen. Onze specialisten houden de laatste ontwikkelingen op alle, voor u (financieel) relevante, gebieden in de gaten. Regelmatig ontvangt u een digitale nieuwsbrief met nieuws, tips en leuke wetenswaardigheden in uw mail. Wilt u ook reageren op een onderwerp? Dat kan. Graag zelfs!

Workshops en seminars

Wat is mooier dan uw kennis en zelfredzaamheid te vergroten. Dat is wat onze workshops en seminars u bieden. Op een interactieve en leuke wijze laten wij u kennis maken met de vaak zo saaie en ondoorzichtige jungle van financiГĞle onderwerpen.

Adres gegevens

  • Mijn Financiele Vitaliteit
  • Orgellaan 65
  • 5402 PE Uden
  •  
  • Becon: 687819
  • KvK: 57359334
  • IBAN: NL38KNAB 0225 5148 75
  • BTW: NL001520596B51